Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 838 niet laden

Menu

Sony A 58

Sony A 58 Nico van der Horst Foto Video Leiden
Levensechte opnamen in een flits

Laat niets aan het toeval over: Wees creatief én trefzeker. De OLED Tru-Finder™-zoeker geeft haarscherp de opname weer die u wilt maken. De sensor met 20,1

megapixels legt zelfs het kleinste detail vast. En met de automatische scherpstelling verliest u zelfs snel bewegende onderwerpen niet uit het oog. Word één met uw camera.

Beleef elk detail
Maak indrukwekkende foto's met de Exmor APS HD CMOS-sensor met 20,1 megapixels. Dankzij het brede gevoeligheidsbereik wordt elk klein detail vastgelegd, zelfs in omstandigheden met weinig licht. De sensor en de BIONZ-beeldverwerkingsprocessor zorgen ervoor dat u altijd scherpe, heldere foto's maakt.

Wat u ziet is wat u opneemt
Bij sommige zoekers zien opnamen er uiteindelijk anders uit dan u had gedacht. Maar de OLED Tru-Finder™ met hoog contrast zorgt voor een nauwkeurige, real-time weergave van de opname die u wilt maken, inclusief de camera-instellingen en de belichtingsinstellingen. Zo maakt u vol vertrouwen composities.

Supersnel fotograferen
Van snelle acties tot snel veranderende gezichtsuitdrukkingen, leg het moment vast met continue burstopnamen. Dankzij een hoogwaardige 15-punts automatische scherpstelling (met 3 kruissensoren) kunt u opnamen maken met een snelheid van maar liefst 8 frames per seconde, zodat u de actie kunt vastleggen terwijl het gebeurt.

Maak vloeiende Full HD-films
In de stemming voor films in plaats van foto's? Maak vloeiende, zeer gedetailleerde Full HD-video's met continue automatische scherpstelling waarmee u de actie volgt, zelfs als u in- of uitzoomt. En in tegenstelling tot bij een DSLR, kunt u tijdens het filmen bekijken hoe het verhaal zich ontwikkelt op de OLED Tru-Finder™.

Leer de kunst van de compositie
Sommige fotografen zien altijd hoe ze de perfecte foto kunnen maken, maar de meesten van ons kunnen wel wat hulp gebruiken. De functie voor het automatisch kaderen van onderwerpen doet automatisch een suggestie voor professioneel bijsnijden van de originele foto. Of u de voorgestelde versie of uw originele foto gebruikt is volledig aan u.

Leg elk moment vast met twee zoomlenzen
Wanneer u de perfecte opname ziet, hebt u de juiste lens nodig om deze vast te leggen. Met twee compacte, gemakkelijk mee te nemen zoomlenzen, één met een bereik van 18 tot 55 mm en een telezoomlens met een bereik van 200 mm, bent u altijd klaar om gedetailleerde beelden vast te leggen op het ideale moment.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 18.00
Geen koopavonden
Zaterdag:
09.00 - 17.00
Zondag:
Gesloten

 

ADRESGEGEVENS

Nico van der Horst
Foto Video Leiden

Doezastraat 22-24
2311 HB Leiden

071-5124702

Digitaal

info@nicovanderhorst-foto.nl
www.nicovanderhorst-foto.nl